VERSCHILLENDE TOEPASSINGEN

Zelfstandige verkooppunten & Franchisenemers

U wilt de communicatie van uw winkel nieuw leven inblazen, uw media personaliseren, uw klanten op de hoogte brengen van nieuwigheden en promoties zonder daarom al uw tijd te besteden aan het organiseren en orkestreren van een zwaar en traag communicatieapparaat.

Als winkelhouder weet u hoe belangrijk het is goed te communiceren

U gebruikt affichering om de consument binnen te halen, informatie te geven over uw producten of uw promotie in de kijker te stellen. Maar het is niet uw vak om terugkerende communicatiecampagnes te organiseren en te beheren die een flinke hap van uw budget vragen en slechts weinig efficiƫnt lijken.

Digitale communicatie is de oplossing voor uw probleem !

Dynamische affichering biedt een nieuw antwoord op dit soort permanente problematiek.

De bewegende beelden trekken de aandacht en met multimedia content kunt u sterkere en completere boodschappen uitsturen dan bij traditionele affichering.

  • Met een displayoplossing in de vitrine kunt u voorbijgangers aansporen om uw winkel binnen te stappen.
  • Een dynamische affichering in uw winkel zorgt dan weer voor een ludieke en aantrekkelijke enscenering van uw producten en diensten.

U brengt uw klanten in realtime op de hoogte van het nieuws in uw winkel, de komende evenementen en promoties.

Met dynamische affichering kunt u dus uw verkoopcijfers verhogen door op efficiƫnte en positieve wijze te communiceren, met trouwere klanten op de koop toe.

Een eenvoudige en gebruiksvriendelijke oplossing die u een gevoelige tijds- en geldbesparing oplevert !