VERSCHILLENDE TOEPASSINGEN

Merken

U wilt de zichtbaarheid verhogen in de verkooppunten, een bericht over kwaliteit in het oog laten springen of de consument de interactiemogelijkheid bieden waarnaar hij op zoek is, maar u heeft een soepele en prijsvriendelijke oplossing nodig.

De diversificatie van de aankoopplek is een nieuwe commerciële realiteit die het gevolg is van de kritische houding van de consument.

Het ontwerp van een verkooppunt is de concrete weerslag op het terrein van een globaal en coherent commercieel en marketingbeleid. De architectuur en decoratie van die consumptieruimten weerspiegelen de positionering van het merk waarbij rekening wordt gehouden met de aard van de markt, de beoogde publiekstypes, enz...

Uit verscheidene studies is gebleken dat de consument meer dan de helft van zijn aankopen niet gepland had vooraleer op het verkooppunt aan te komen. Het is dus op het verkooppunt zelf dat de aankoopbeslissing valt, vaak impulsief.

Daarom heeft u er alle belang bij dat uw merk en uw producten efficiënt in het oog springen in deze verkooppunten. Hier treedt reclame op het verkooppunt in actie om het product naar de consument te brengen via een efficiënte vormgeving.

Uw problematiek

  • De commerciële omgeving raakt steeds meer overladen en uw POS is niet zichtbaar genoeg
  • Uw producten zijn technisch/complex en vereisen een instructieve aanpak van de consument
  • U wilt uw nationale communicatiecampagnes ondersteunen
  • U wilt de manier waarop uw verhaal wordt verspreid onder controle houden

U wilt de zichtbaarheid van uw merk en uw producten verhogen en uw verkoopdoelstellingen bereiken !

Een dynamische POS biedt een efficiënt antwoord op deze problematiek. Direct in de afdelingsruimte, aan de kop van gondola’s of op totems verspreiden de schermen uw boodschap wanneer u wilt en waar u wilt. In functie van uw behoeften zullen de schermen aan elkaar gekoppeld of autonoom zijn.

Natuurlijk volstaat het niet een scherm te plaatsen om de verkoopcijfers te zien stijgen. Uw digitale en multimedia POS-oplossing dient ook rekening te houden met de commerciële omgeving en de gewoonten van de klanten in het verkooppunt, zich aan te passen aan uw merchandising en de gepaste inhoud te verspreiden.